Make your own free website on Tripod.com
 

Assalamualaikum w.b.t.

Tarikh hari ni ialah 28 March 2004, hari Ahad, pukul 6.34 minit petang. Apa khabar semua?? I hope u all sihat & happy jer. Bersyukur ke hadrat Ilahi sbb dapat jugak saya siapkan homepage yang baru ni. Ini adalah version year 2004 punyer tau! For this version ada peningkatan skit. I also still pakai bahan-bahan yang lama (campur la). Bagi yang tak tau yang saya ada homepage tu bukannya saya taknak bagitau, tapi paham2 je lah.

Minggu lepas aku ada final exam. Khamis baru2 ni ialah paper yang last untuk aku. Budak2 lain tengah exam lagi, hehehe. Saya sekarang tengah bercuti dan akan berakhir pada 17 hb April 2004. Saya sebenarnya ingat nak bubuh banyak skit gambar member2 kat dalam homepage ni as a kenangan. So, saya mintak tolong la kat member2 semua supaya send gambar anda kepada saya.

Untuk pengetahuan anda semua, saya akan berusaha untuk up-to-date kan selalu laman web saya ni insyaallah. Satu lagi yang saya mintak kepada semua yang masuk ke laman web ni untuk sign buku tetamu saya. Kat bawah ni ada sedikit pantun untuk anda.

Akhir kata, wassalam.

 Pantun-    
Salam Manis Berserta Madu, 
Salam Sayang Berserta I Love U,
Salam Rindu Berserta I Miss U,
Salam Rock Wa Caya Sama Lu.

 Peribahasa :-
Biar putih tulang, jangan kuning gigi.
Harapkan pagar, pagar tak boleh harap.
Alang² mandi biar guna sabun.
Membujur lalu melintang pukang.
Kerana pulut santan binasa, kerana mulut pulut bleh habis

Copyright 2002-2003 [admin@usop.cjb.net] All Rights Reserve. TENGKU YUSOF B. TUNKU MAHMUD. usop202@yahoo.com